Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 19:06

INCIDENT NA GRANICI TUČE - NA TRENINGU ZVEZDE: Srpski PLEJMEJKER je stavio do znanja Amerikancu ko je GLAVNI! Radonjić je Joviću jedva prešao preko toga

Na kraju je sve izglađeno.

Srpski plejmeker Stefan Jović je gostujući u podkastu "Kod Luke i Kuzme", do detalja opisao kako je izgledao sukob sa Amerikancem Kvinsijem Milerom kada su igrali zajedno u Zvezdi. Malo je nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna.

- Imao sam incident sa Kvinsijem Milerom, bilo je na granici tuče, ali su drugi igrači sprečili da ne dobije batine. Imali su Štimac i Miler neku svoju igru. Igrali su jedan na jedan, nisam se mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bazirao na to da ukapiram šta treba da rade, valjda da jedan izbije, a drugi da zakuca. Štimac je izbio loptu i otišla je iza zavese u Pioniru. Ja sam tad vezivao patiku i Miler me pita da li mogu da mu dodam loptu i ja mu je naravno dam. Posle par minuta, pred trening, kaže Gagi da idemo od koša do koša i sada ja zovem Milera da mi vrati moju loptu i da krenemo u trening. Međutim, Miler mi onako bezobrazno kaže: 'Eno, lopta ti je tamo' i nasmeje se" - ispričao je Stefan Jović, koji je potom nastavio.

- Prvo mlađi si od mene, drugo došao si u Srbiju majstore ne možeš tako da se ponašaš. Ja krenem da radim trening bez lopte i zove mene Dejan Radonjić i kaže: 'Gde je tebi lopta?'. Odgovorim mu: 'Kod Kvinsija je', a on odmah pobesni i mene pita: 'Je l' me ti zaje**vaš'. Kaže mi tu da uzmem loptu i da se ne glupiram, što nisam hteo da pristanem: 'Njegova lopta je tamo, meni ne pada na pamet da idem po loptu'".

Jović i Miler su nastavili svoj mali sukob, posle kog su obojica izbačeni s terena.

- Ja tada primetim da mi se Kvinsi smeje jer vidi da imam problem sa trenerom. I kad smo mimoišli na centru, ja prođem pored njega i dobacim mu nešto 'lepo' na njegovom jeziku, da sad ne psujem, i on popizdi onako muški. Ja tad nisam primetio, on me je čekao na centru, pošto sam ja išao da pipnem liniju. I krene meni nešto da dobacuje. Meni ono ni šest ni pet, ja se zaletim pun sprint od linije do linije i uhvatim ga za gušu i krećem da ga nabodem, kad u tome skaču svi - priča Jović, koji je onda otkrio i da ih je zbog toga Radonjić izbacio s treninga.

- Izbačeni smo sa treninga i kaže meni Radonjić: 'Dođi molim te na razgovor'. Radonjić me gleda, mislim da je mogao da me ubije ubio bi me tada. Ja mu kažem: 'Dejo, sve je okej, nemaš problem sa mnom', a on kipti od besa i meni kaže: 'Je l' si ti bre normalan. Je l' treba da ti dam stolicu da nas sve biješ?'. Tada sam mu rekao da ja vrlo dobro znam šta nama znači ABA liga, šta nam znači meč sutra, a da Kvinsi ne zna. Ovo mu je bila vaspitna, a sledeći put ako ne bude bilo kako treba neće moći ovako da se ponaša. Možda može kod njega, ali kod mene to ne može - naglasio je Stefan Jović, a onda je otkrio i da su se izmirili i da se sve lepo završilo.

- Sutradan ja ulazim u salu i krenem da pertlam patike i sedne Kvinsi pored mene i pita me koliko imam godina, a ja mu kažem 26. Tu shvati da sam stariji i izvini se. Posle toga mi donosi loptu, peškir, vodu... Rekao sam mu nemoj ono tvoje lanci, katanci i ostalo. Sto puta sam mu rekao da to treneri ne vole. Dobar je lik na kraju, kad se sve sumira, ima ludačku energiju da veže 20 poena... Naravno da postoje turbulencije, ali na kraju je sve ispalo dobro.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Aleksandera Zvereva
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.