INCIDENT NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Muškarca optužili da je udario ženu sa detetom, novi snimak otkrio istinu? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 22:37

INCIDENT NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Muškarca optužili da je udario ženu sa detetom, novi snimak otkrio istinu? (VIDEO)

Pojavila su se dva snimka

Uznemirujuć snimak sa beogradskog aerodroma na kome se vidi svađa putnika i jedne žene koja nije želela da se veže pre poletanja aviona i zbog toga je odlagala polazak pojavio se na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako svoj bes najviše iskazuje muškarac u majici, galameći na ženu, a u jednom momentu činilo se da je i fizički nasrnuo na nju udarivši je u leđa. Nakon osuda koje su bile usmerene na račun muškarca, pojavljuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak iz drugog ugla koji otkriva istinu šta se zašravo dogodilo.

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak iz jednog od aviona koji je trebalo da poleti sa aerodroma "Nikola Tesla", ali zbog jedne putnice, let je kasnio. Naime, na snimku se vidi žena koja, navodno, nije ispoštovala bezbedonosnu proceduru koja podrazumeva da svi putnici u avionu vežu svoje pojaseve, te je došlo do konflikta između nje i još nekoliko ljudi.

Nervozni putnici pokušali su da urazume žensku osobu, kako bi avion poleteo na vreme i kako ne bi došlo do većih problema, međutim na kraju je intervenisalo i obezbeđenje, prenosi Blic.

- Haos na aerodromu u avionu, žena nije htela da se veže, sad i policija dolazi po nju - piše ispod objave objavljene na instagram profilu serbialive_beograd.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Nažalost, naposletku žena je morala da napusti avion zajedno sa svojim detetom, a neki od prisutnih su joj čak uputili i niz uvreda.

Na društvenim mrežama je potom isplivao snimak žene koja u pratnji stjuardese napušta avion dok drži dete u naručju. Na snimku deluje da u jednom trenutku dolazi do fizičkog obračuna između muškarca koji u prethodnim snimcima bio najgrlatiji da žena treba da se veže ili da napusti avion.

Korisnici društvenih mreža su osudili ponašanje muškarca, napadajući ga da je udario ženu dok je držala dete u naručuju za šta apsolutno nema nikakvo opravdanje.

Ipak danas se pojavio snimak incidenta, ali iz drugog ugla gde se vidi da je putnica prva gađala muškarca, a da je on zamahnuo rukom ka njoj, ali je nije dotakao.

Naime, dok je žena prolazila kroz prolaz aviona zastala je pored muškarca u bež majici, nešto mu dobacila, a onda čak deluje i da ga je neutvrđenim predmetom gađala. Muškarac je u tom trenutku podigao ruka kao da će je udariti, međutim do fizičkog kontakta nije došlo.

Ispod objave samo su se nizali komentari, a većina se mahom odnosila na to kako jedan ugao iz kog je snimano promeni celu situaciju.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

- Gde su sad svi što su ga urnisali onoliko na prošlom videu? Hoće li sada nju tako? Ili su selektivni - bio je samo jedan od komentara.

Ipak, većina nije želela da stane ni na stranu žene sa detetom, ali ni na stranu muškarca u bež majici.

- Nije bilo pitanje da li je udario ili ne, već na prethodnom snimku se vidi da je nije udario, čovek je divljak u primitivac, kao i svi ostali u avionu koji su povadili telefone, nju ne branim i ona je pogrešila, gde ćeš avionom, a ne želiš da se vežeš, ali šta god da je uradila to nije razlog da on nasrće na nju i u prethodnim snimcima dok ona sedi na sedištu, on je nasrtao, razmahao se i vikao na svim snimcima - bio je jedan od najpopularnijih komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.