Izvor: Blic, 26.Maj.2023, 00:04

INCIDENT NA AERODROMU U FRANKFURTU Nepoznati muškarac zgrabio Olafa Šolca, veliki propust obezbeđenja

Muškarac star 48 godina, za koga se navodi samo da ima grčko prezime, privatnim automobilom se pridružio koloni vozila u kojoj je bio nemački kancelar Olaf Šolc, a kada je kolona stigla na pistu aerodroma u Frankfurtu, on je uspeo da dođe do kancelara i zgrabi ga rukama. Kako javlja "Bild", incident se desio u sredu oko 23 sata, svega nekoliko trenutaka pre nego što je Šolc ušao u vladin avion.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA U NEMAČKOJ! Nepoznati muškarac zgrabio Olafa Šolca na aerodromu, obezbeđenje zakazalo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023

Ovakav incident niko nije očekivao..Kako javlja "Bild", incident se desio u sredu oko 23 sata, svega nekoliko trenutaka pre nego što je Šolc ušao u vladin avion...Muškarac star 48 godina, za koga se navodi samo da ima grčko prezime, privatnim automobilom se pridružio koloni vozila u kojoj je bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.