INCIDENT KOJI JU JE KOŠTAO PROLASKA: Takmičarki se na sceni desilo OVO, a Kalinić odmah skočio u pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT KOJI JU JE KOŠTAO PROLASKA: Takmičarki se na sceni desilo OVO, a Kalinić odmah skočio u pomoć

ŠOK!

Posle prve grupe od četvoro kandidata, usledila je druga grupa sastavljena od tri devojke i jednog momka. Prva se žiriju predstavila Dragana Krstić, koja je otpevala pesmu grupe Tap 011 "Tvoja mala lujka".

- Ti si riba do dva bola! Meni si ti večeras najbolja od svih svojih nastupa, hoću da te ishvalim, nebitan mi je onaj jedan falš. Ti si meni savršena i što se mene tiče, kad bi neko mogao da me pita i stavi u modlu, kako bih htela da izgledam, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih: "Ovako kao ti" - oduševljena je bila Zorica Brunclik.

Posle Dragane, na scenu je izašla Anastazija Mitrović koja se na sceni nije osećala baš najbolje. Njoj je Kalinić odmah pritrčao u pomoć, dao flašicu vode, a onda je počeo nastup.

Anastazija je, na kraju, ipak uspela da otpeva pesmu Dare Bubamare "Zidovi", a onda su usledili komentari.

- Meni jedna stvar kod tebe nije jasna. Ti pevaš strofu jače od refrena, da li je to moguće? Dobro si se, na kraju, izborila - upitao je Šaban Šaulić, dok se kandidatkinja pravdala da joj se suši grlo.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.