Hrvatska: Upucan stranac koji je prevozio migrante

Izvor: B92, 14.Sep.2020, 15:52

Hrvatska: Upucan stranac koji je prevozio migrante

Strani državljanin povređen je danas iz vatrenog oružja tokom, kako je saopšteno, pojačanog policijskog postupanja na suzbijanju nezakonitih migracija.

Incident se dogodio u okolini Momjana, u Istri, kada je stranac, kako se tvrdi, pokušao da pobegne nakon što je zatečen da kombi vozilom prevozi više nezakonitih migranata.

Povređeni stranac je prevezen je u Opštu bolnicu u Puli, a težina njegovih povreda nije saopštena.

Kako je preneo hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << portal Indeks, iz policijskog saopštenja nije najjasnije ko je upucao stranca.

Na mestu događaja u toku je uviđaj, a direktor policije uputio je u istarsku policijsku upravu stručni tim Direktorata policije i Službe za unutrašnju kontrolu kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKUŠAO DA BEŽI, ALI NIJE DALEKO STIGAO: Upucan prevoznik ilegalnih migranata

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2020

Iz policijskog saopštenja nije najjasnije ko je upucao stranca..Strani državljanin povređen je danas iz vatrenog oružja tokom, kako je saopšteno, pojačanog policijskog postupanja na suzbijanju nezakonitih migracija. Incident se dogodio u okolini Momjana, u Istri, kada je stranac, kako se tvrdi,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.