Izvor: RTS, 17.Sep.2021, 14:03

Holandija, gađao samostrelom prolaznike, ubijene dve osobe

Najmanje dve osobe ubijene su u Holandiji nakon što je jedan muškarac sa svog balkona gađao prolaznike samostrelom.
Policija istočne holandske provincije Overejsel potvrdila je da su dve osobe poginule, a treća ranjena u incidentu u gradu Almelo, prenosi britanski Independent.
Pokrenuta je istraga a video-snimci koji kruže internetom prikazuju muškarca bez majice koji sa balkona svog stana puca na ulicu samostrelom.
Prema nepotvrđenim izveštajima lokalnih medija, policajci su pucali na osumnjičenog čije je telo posle otkriveno u kući.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holandija: Pucao iz samostrela sa terase, ubio dve osobe (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2021

Dve osobe poginule su danas kada je muškarac sa svoje terase u holandskom gradu Almelo gađao prolaznike iz samostrela...U incidentu je povređena jedna osoba, ali stepen njenih povreda još nije poznat...Policija je potvrdila de se incident dogodio i saopštila da je osumnjičeni uhapšen, prenosi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.