Hitna pomoć: Povrede u saobraćaju i ranjavanja tokom noći u Beogradu

Izvor: Beta, 15.Dec.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć: Povrede u saobraćaju i ranjavanja tokom noći u Beogradu

Mladić (27) povredjen je iz vatrenog oružja rano jutros u beogradskoj opštini Rakovica, a u incidentu na Paliluli nožem je ranjen muškarac (31), rečeno je u Hitnoj pomoći.Agenciji Beta je rečeno da je oko 2.15 mladić u Ulici Patrijarha Dimitrija u Rakovici zadobio prostrelnu ranu kolena, dok je muškarac (31) uboden nožem u šaku sinoć oko 20.30 u Ulici Dragoslava Srejovića na Paliluli.Nakon ukazane pomoći obojica su prevezena u Urgentni centar.Na ulicama Beograda protekle noći devet osoba lakše je povredjeno u šest saobraćajnih nezgoda.Ekipa Hitne pomoći tokom noći obavila je 111 intervencija, od čega 28 na javnom mestu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjene dve osobe u Beogradu

Izvor: Mondo, 15.Dec.2018

Mladić (27) ranjen je iz vatrenog oružja rano jutros u beogradskoj opštini Rakovica, a u incidentu na Paliluli nožem je izboden muškarac (31), rečeno je u Hitnoj pomoći...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Agenciji Beta je rečeno da je oko 2.15 mladić u Ulici patrijarha Dimitrija u Rakovici zadobio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.