Haos u PG nakon poraza Budućnosti

Izvor: B92, 20.Nov.2013, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u PG nakon poraza Budućnosti

Duel Budućnosti i PAOK-a u Evrokupu u utorak veče obeležilo je divljanje domaćih navijača koji su izazvali prekid meča, a potom i haos na ulicama Podgorice.

"Varvari" su u Morači uzrokovali prekid meča u 12. minutu bacanjem petardi i baklji na igrače PAOK-a, a jedna petarda je pogodila i Vilijama Kolmena.

Posle intervencije specijalne jedinice policije deo tribina gde su bile smeštene pristalice domaćeg tima je ispražnjen, a meč je nastavljen posle pauze od skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sat vremena.

Incidenti su nastavljeni i van Morače, a Varvari su ovaj put bakljama gađali navijače tima iz Soluna. Budućnost je poražena od PAOK-a 75:69 i ostala na minimalnim šansama da se plasira u narednu rundu Evrokupa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u PG nakon poraza Budućnosti

Izvor: B92, 20.Nov.2013

Duel Budućnosti i PAOK-a u Evrokupu u utorak veče obeležilo je divljanje domaćih navijača koji su izazvali prekid meča, a potom i haos na ulicama Podgorice..."Varvari" su u Morači uzrokovali prekid meča u 12. minutu bacanjem petardi i baklji na igrače PAOK-a, a jedna petarda je pogodila i Vilijama...

Nastavak na B92...

VIDEO: Pogledajte napad na navijače PAOK u Podgorici

Izvor: Dzungla.org, 20.Nov.2013

Duel košarkaškog Evrokupa između Budućnosti i solunskog PAOK u utorak u Podgorici imao je predigru na ulicama crnogorske prestonice.Naime, navijači domaćeg tima, popularni „Varvari“ napravili su sačekušu sa pristalice grčkog tima i u jednom trenutku njihov autobus zasuli bakljama. Huligane...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.