Habib bez dela novca od borbe sa Mekgregorom

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Habib bez dela novca od borbe sa Mekgregorom

Irski MMA borac Konor Mekgregor neće tužiti tim ruskog takmaca Habiba Nurmagomedova nakon incidenta u borbi za titulu prvaka sveta u lakoj kategoriji.

Nurmagomedov je pobedio Mekgregora u četvrtoj rundi, ali je onda preskočio ogradu oktagona da bi se sukobio sa članovima tima Irca. Nakon toga je nastala opšta pometnja i tuča u kojoj je nekoliko udaraca od članova tima Rusa dobio i sam Mekgregor. "Notorijus" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je rekao da ih zbog toga neće tužiti.

Državna sportska komisija Nevade navodno neće isplatiti Nurmagomedovu honorar od dva miliona dolara koliko je trebalo da dobije, dok će Mekgregor dobiti svoja tri miliona.

Predsednik UFC je čak odbio da preda pojas Dagestancu dok su bili u oktagonu, ali još nije poznat sav obim sankcija koje će Nurmagomedov pretrpeti.

"Konor je odbio da podigne optužnicu, pa su oni koji su uhapšeni brzo pušteni. Oni koji su uskočili u oktagon se ovde više nikada neće boriti. Radio sam naporno 18 godina da bih izgradio ovaj sport", rekao je Vajt.

Više o samom meču i incidentu možete da pročitate OVDE.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.