HTEO DA GA ZAKOLJE: Nožem pokušao da ubije polubrata

Izvor: Telegraf.rs, 29.Nov.2014, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTEO DA GA ZAKOLJE: Nožem pokušao da ubije polubrata

Janoš K. se sumnjiči da je u Bečeju kuhinjskim nožem naneo rasekotinu u predelu vrata svome polubratu. Policija je odmah obaveštena o incidentu, čija patrola je ubrzo došla na lice mesta

Policija u Bečeju odredila je zadržavanje Janošu K. (55) iz Bečeja, koji je zadržan je u policiji zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju.

Sumnjiči se da je kuhinjskim nožem naneo rasekotinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u predelu vrata svome polubratu Zoltanu K. (44).

Janošu K. stavlja se na teret da je u porodičnoj kući potegao nož, čijom oštricom je naneo povrede svom polubratu, prenosi “Alo”. Povređeni je nakon izvršenog krivičnog dela odmah prevezen u zdravstvenu ustanovu, gde mu je ukazana pomoć.

Policija je odmah obaveštena o incidentu, čija patrola je ubrzo došla na lice mesta. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti doveden na saslušanje Višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.