HOROR U PORODICI: Kućni ljubimac UBIO bebu i TEŠKO POVREDIO roditelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:10

HOROR U PORODICI: Kućni ljubimac UBIO bebu i TEŠKO POVREDIO roditelje

Roditelji su primljeni u bolnicu, ali nije poznato u kakvom su stanju.

Jedno dete je ubijeno, a roditelji povređeni u napadu psa, u Nju Džerziju, tokom vikenda. 

Policija je saopštila da su majka i dete pronađeni i teškom stanju, nakon što ih je kućni ljubimac napao. Na mestu incidenta konstatovana je smrt bebe, a majci teške telesne povrede. 

Roditelji su hospitalizovani i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije poznato u kakvom su trenutno stanju.

Kako stoji u zakonu Nju Džerzija, ljubimac koji napadne čoveka, zadržava se deset dana u karantinu, što finansiraju vlasnici. Nakon toga, procenjuje se da li je životinja zdrava. Ukoliko se smatra da je opasan, obezbeđuje se eutanazija. 

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U PORODIČNOJ KUĆI! Pas rastrgao bebu i ozbiljno povredio oba roditelja, lekari mogli samo da konstatuju smrt deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 10:23

Za sad nije poznato da li je pas bio porodični..Beba je preminula, a njeni roditelji teško su povređeni kada ih je napao pas u njihovom domu u Nju Džersiju...Tragedija se dogodila u subotu oko 6.30 časova ujutru kada je policija je dobila poziv da je pas napao bebu i da dete ne daje znake života...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.