HOROR! Majka (21) MONSTRUM na zastrašujuć način ubila ćerkicu (2)! Dobila doživotnu: Nikad neće izaći iz zatvora

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 08:18

HOROR! Majka (21) MONSTRUM na zastrašujuć način ubila ćerkicu (2)! Dobila doživotnu: "Nikad neće izaći iz zatvora"

Ona je osuđena na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti uslovne slobode zbog ubistva ćerke

Majka iz Misisipija koja je priznala da je više puta udarila svoju ćerkicu o beton osuđena je na doživotni zatvor zbog njenog ubistva, bez mogućnosti uslovne slobode.

Makajlija Džoli (21) uhvatila je svoju dvomesečnu ćerku za "članke, udarila je više puta o trotoar i ostavila je", rekla je pomoćnica tužioca Katrin Njuman. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  Incident u gradu Perlu dogodio se 12. maja 2022. godine, a svedoci su rekli policiji da je dete ostavljeno na ulici, prenosi Sky News.

Džoli je nakon toga pobegla u šumu gde je kasnije uhapšena. Beba je odvedena u bolnicu ali je umrla od zadobijenih povreda dva dana kasnije. Imala je otok na mozgu i krvarenje, velike prelome lobanje, prelome levog i desnog palca, ogrebotine i krvarenja u očima.

Njena smrt je proglašena ubistvom usled tupih povreda glave. Džoli je u ponedeljak priznala krivicu za kapitalno ubistvo - zločin koji ima samo dva moguća ishoda - smrtnu kaznu ili doživotni zatvor bez mogućnosti uslovne slobode.

Džoli je navodno priznala policiji da je povredila bebu, ali je rekla da je to bila nesreća i da ne zna zašto je to uradila. Vlasti su rekle da je u jutro incidenta koristila drogu.

- Nikada neće izaći iz zatvora, ni pod kakvim okolnostima - rekli su nadležni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.