HOROR KOD NOVOG SADA: Mladić nožem izbo muškarca u kafani, incidentu predhodila svađa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 15:45

HOROR KOD NOVOG SADA: Mladić nožem izbo muškarca u kafani, incidentu predhodila svađa

Momak (26) će biti zadržan do 48 sati i privešće ga, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu

Muškarac (26) iz Žabljaka, uhapšen je od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, pod sumnjom da je učinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On je sinoć nakon svađe u jednom ugostiteljskom objektu nožem naneo teške telesne povrede tridesetsedmogodišnjem muškarcu iz Gospođinaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sumnja se da je momak (26) naneo telesne povrede nožem muškarcu (37), te će protiv mladića biti podneta krivična prijava.

Momak (26) će biti zadržan do 48 sati i privešće ga, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI TUČE KOD NOVOG SADA Pijani gosti se posvađali u bašti kafića, pa jedan od njih POTEGAO NOŽ

Izvor: Blic, 05.Jul.2023

Đ. B. (26) uhapšen je zbog sumnje da je meštaninu (37) Gospođinaca naneo teške telesne povrede kada ga je napao nožem, a kako "Blic" nezvanično saznaje, u dosijeu ima prijave zbog remećenja javnog reda i mira.

Nastavak na Blic...

Žena teško povređena u saobaraćnoj nezgodi

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jul.2023, 10:46

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u 12 sati u ulici Nikola Tesla u Vladičinom Hanu teže je povređena starija žena. Do nezgode je došlo između vozila marke "Ford" vranjskih registarskih oznaka i pešaka i tom prilikom žena 74. godine, zadobila je teške telesne povrede.   Medicinska...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.