HNS kažnjen oduzimanjem jednog boda i dvije utakmice bez gledatelja

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Jul.2015, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HNS kažnjen oduzimanjem jednog boda i dvije utakmice bez gledatelja

ZAGREB - Hrvatski nogometni savez kažnjen je oduzimanjem jednog boda, dvije utakmice bez gledatelja i 100 tisuća eura kazne zbog incidenta s iscrtavanjem svastike na Poljudu.

Kazna znatno blaža od one koja se očekivala, reklo bi se.

Uoči susreta s Italijom, odigranog 13. lipnja, još uvijek nepoznati počinitelji ugravirali su zloglasni simbol u poljudsku travu.

Partl i njegovih devet vijećnika još se nisu našli u situaciji da kažnjavaju savez >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << zbog rasističkih izgreda tijekom utakmice bez publike. Hrvatska je poznati recidivist. Tribine Poljuda suspendirane su, podsjetimo, zbog prekida koji su hrvatski navijači izazvali na San Siru u prvom kvalifikacijskom ogledu s Italijom u grupi za EURO  2016.

Hrvatska će tako nastaviti kvalifikacije s 13 umjesto 14 osvojenih bodova. Vatreni i dalje imaju odlične šanse plasirati se na Europsko prvenstvo 2016.

HNS se na ovu kaznu može žaliti UEFA-i, a potom i CAS-u.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.