HNS: Šokirani hajkom na Šimunića

Izvor: B92, 22.Nov.2013, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HNS: Šokirani hajkom na Šimunića

Tri dana nakon incidenta na Maksimiru konačno su se oglasili čelnici Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) istakavši da je Josip Šimunić reagovao neprimereno.

Međutim, čelnici hrvatskog Saveza su više šokirani medijskom hajkom protiv kapitena nacionalnog tima, protiv koga je postpupak pokrenula i UEFA.

"Svi znamo da je Džo pošten momak, koji nikada ne bi nekoga vređao. Napravio je ono što nije smeo, ali isto šokirani smo hajkom. Sve je to emotivno doživeo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najavio je i pravnu bitku", rekao je Damir Vrbanović.

"HNS će se pozabaviti ovim slučajem, ali nećemo prejudicirati oko kazni. Takođe, moramo videti šta će reći FIFA koja ga je takođe prijavila", - rekao je dodao je izvršni predsednik HNS.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šuker: Šimunićev postupak je neprimjerena gesta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2013

Čelnici Hrvatskog nogometnog saveza ( HNS)  su nakon dva dana  konačno progovorili o  postupku  reprezetntativca Joe Šimunića. Predsjednik HNS Davor Šuker je samo rekao da je  pozivanje nogometaša uzvikom “za dom” , a kada mu je tribina uzvikivala “spremni” “ bila neprimjerena gesta...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.