Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2024, 17:31

HAOS U SARAJEVU PRED ČUVENI DERBI: Navijači upali na ‘Grbavicu’ sa hladnim oružjem!

Skandal! Danas od 18:45 igra se čuveni 151. ‘sarajevski derbi’ između Željezničara i Sarajeva u okviru 21. kola lige BiH. Međutim, danas u toku dana desio incident koji su izazvali ‘Horde zla’ navijači Sarajeva. Naime, kako prenosi Klix.ba oni su na ‘Grbavicu’ pokušali da uđu sa hladnim oružjem, ali su ih organi reda zaustavili i zabranili im prisustvo na utakmici. Isti portal nezvanično ... Read more
The post HAOS U SARAJEVU PRED ČUVENI DERBI: Navijači upali na ‘Grbavicu’ sa hladnim oružjem! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarajevski derbi: "Željo" vodi golom Hiroša (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2024

Na stadionu "Grbavica" u Sarajevu od 18.45 časova igra se vječiti gradski derbi između fudbalera Željezničara i Sarajeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.