HAOS U RIJECI: Navijači kvarnerskog tima ušli u sukob sa napadačem Hrvatske

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 20:05

HAOS U RIJECI: Navijači kvarnerskog tima ušli u sukob sa napadačem Hrvatske

Sprečen je veći incident.

Tokom otvorenog treninga fudbalske reprezentacije Hrvatske na "Rujevici", koja se priprema za učešće na završnom turniru Lige nacija, došlo je do incidenta između Marka Livaje i navijača domaće Rijeke.

Oni su napadaču Hajduka dobacivali tokom čitavog treninga, a on je u jednom trenutku izgubio živce i krenuo ka njima kako bi se obračunao.

Ostali igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pomoćni trener Vedran Ćorluka su pritrčali i sprečili da sve eskalira, te su smirili iskusnog centarfora.

There has been an incident today during the training session for the National Team involving Marko Livaja.

Livaja got verbal abuse from the crowd at Rujevica and Livaja tried to confront them but he eventually calmed down.

Dalić talked to him afterwards. 🚨 pic.twitter.com/Y2Zw5uapXV

— 🇭🇷 (@TheCroatianLad) June 5, 2023

Ubrzo su reagovali i pripadnici obezbeđenja, a došla je i policija koja je smirila situaciju i sve se završilo na verbalnim uvredama.

"Smeće jedno, marš iz reprezentacije" i "Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste da platite štetu koju ste napravili", dovikivali su izgrednici Livaji aludirajući na štetu koju je u finalu Kupa Hrvatske napravila Torcida na Rijekinom stadionu.

Livaja je upravo na finalu Kupa odigranom na "Rujevici" bio u centru pažnje zbog svog ponašanja posle osvajanja pehara. On je najpre pevao uvredljivu pesmu koja sadrži elemente nasilja i vređa navijače Šibenika. Zbog toga je HNS protiv njega poveo disciplinski postupak, dok je u javnosti provejavalo i mišljenje da bi zbog toga trebalo da bude izbačen iz reprezentacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Haos na treningu: Livaja se zaletio ka navijačima koji su ga vrijeđali

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2023

Tokom otvorenog treninga reprezentacije Hrvatske na "Rujevici", koja se priprema za učešće na završnom turniru Lige nacija, došlo je do incidenta između Marka Livaje i nekolicine gledalaca koji su sa tribina posmatrali izabranike Zlatka Dalića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.