HAOS SE NASTAVLJA: Novi INCIDENT, navijači opet UPALI na teren (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 09:42

HAOS SE NASTAVLJA: Novi INCIDENT, navijači opet UPALI na teren (VIDEO)

Pukla bruka.

Nema kraja incidentima na terenima Lige 1. Ko god da bude šampion ove sezone, njegova titula ostaće u senci skandaloznih upada navijača na utakmice francuskog prvenstva, kojih je sve više i više.

Poslednji u nizu desio se u sredu, na meču Anže - Olimpik Marselj. Prethodno je, podsetimo, isti scenario viđen u duelima Nica - Olimpik, odnosno, Lans - Lil.

Ovo je treća utakmica u kratkom vremenskom periodu, na kojoj je publika ušla na teren, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa otuda i nečudi zahtev gostiju sa Velodroma pre susreta, da na okršaju sa Anžeom prisustvuje policija.

Navijači Olimpika su posle meča uleteli na teren i zaleteli se ka tribini na kojoj su bili smeštene fanovi Anžea. Sukob bi bio daleko žešći, da između dve strane nisu bili redari.

Marseille fans from the away end take to the pitch to confront Angers supporters after their 0-0 draw. (📽: @MattMargueritte) pic.twitter.com/nr2LqrxXc1

— Get French Football News (@GFFN) September 22, 2021

Stoga i ne čude mnogi komentari na društvenim mrežama, u kojima se navodi da fudbal u Francuskoj tone sve dublje.

- Francuski fudbal se urušava. Nica, Lil, sada Marselj. Uskoro ći sve utakmice da budu igrane bez prisustva publike – glasio je jedan od komentara.

Nije daleko od istine...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.