HAOS ISPRED PREDSEDNIŠTVA: Aleksandar se ZAPALIO zbog NEREŠENIH PROBLEMA SA ZEMLJIŠTEM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS ISPRED PREDSEDNIŠTVA: Aleksandar se ZAPALIO zbog NEREŠENIH PROBLEMA SA ZEMLJIŠTEM (VIDEO)

Incident se dogodio u Kijevu, a muškarac je brzo ugašen i zadobio je lakše povrede.

Ukrajinac Aleksandar Burlakov zapalio se ispred zgrade Predsedništva u Kijevu naočigled nekoliko stotina medicinskih radnika koji protestuju u toj zemlji zbog loših uslova rada.

Okupljeni su odmah pritrčali da mu pomognu. Iako se pretvorio u buktinju, brzo su ugasili vatru.

U prvi mah se verovalo da se zapalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezadovoljan medicinski radnik, ali se na kraju saznalo da je u pitanju čovek koji već godinama muči muku sa zemljištem.

UPOZORENJE: Snimak je UZNEMIRUJUĆ, možete ga pogledati klikom OVDE.

- Moj čin nema veze sa protestom. Pet godina pokušavam da rešim problem koji imam sa zemljištem. Lažu me lokalni moćnici i vlastodržci, sve nas lažu. Ne vidim više izlaz, nikom nikad ništa loše nisam uradio. Samo želim da me neko čuje, da čuje narod - pričao je Burlakov dok su odvozili u bolnicu sa vidnim opekotinama.

Iz kabineta predsednika Ukrajine, Vladimira Zelenskog, saopštili su da je muškarac zadobio lakše povrede i da će se ispitati koje tačno probleme je nesrećni čovek imao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.