Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gruzijski političari se potukli u direktnom programu (VIDEO)

Poslanici dvije partije iz Parlamenta Gruzije su se potukli u direktnom programu, piše portal „Dojče vele“.

Prvo su političari burno polemisali, a zatim je jedan od njih izgubio živce i gađao čašom protivnika.

Nakon toga je uslijedio fizički obračun. Voditeljka je uspjela da razdvoji oponente i program je prekinut.

Ipak, tuča nije zaustavljena, već je nastavljena iza kamera.

To nije prvi slučaj da su temperamentni gruzijski političari >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << učestvovali u tučama. Sličan incident se dogodio na jednoj drugoj televiziji, ali se tada sve završilo bez bacanja čaša.

Izgleda da gruzijski političari usvajaju "manire“ svojih kolega iz Ukrajine gdje su tuče u Vrhovnoj radi ili u direktnim televizijskim programima redovna, da ne kažemo normalna, pojava.



(Sputnjik)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

TUČA UŽIVO Gruzijski političari se pobili usred debate (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Sep.2016, 10:36

Poslanici dve partije iz Parlamenta Gruzije su se potukli u direktnom programu, piše portal „Dojče vele“. Prvo su političari burno polemisali, a zatim je jedan od njih izgubio živce i gađao čašom protivnika...Nakon toga je usledio fizički obračun. Voditeljka je uspela da razdvoji rivale...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.