Glumac Alek Boldvin ubio jednu osobu i ranio režisera!

Izvor: Svet plus, 22.Okt.2021, 09:40

Glumac Alek Boldvin ubio jednu osobu i ranio režisera!

Glumac Alek Boldvin ubio jednu osobu i ranio režisera tokom snimanja filma. Incident se dogodio na snimanju filma „Rust“, piše u saopštenju kancelarije šerifa okruga Santa Fe.

Ispalivši metak iz pištolja rekvizita glumac Alek Boldvin (68) je na snimanju filma u Novom Meksiku ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu, saopštila je policija.

Incident se dogodio na snimanju filma „Rust“, piše u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kancelarije šerifa okruga Santa Fe.

„Kancelarija šerifa potvrđuje da su dve osobe upucane na snimanju filma ‘Rust’. Direktorka fotografije Halina Hačins (42) i reditelj Džoel Souza (48), ustreljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alek Boldvin (68)“, piše u saopštenju.

Hačins je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta Nju Meksiko, gde je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar, prenosi CNN.

 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaskader o slučaju „Boldvin“: Velika tragedija, nejasno šta se tačno desilo

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2021

"Ono što mene zanima u ovom slučaju je kako je moguća verzija da je Boldvin uzeo pištolj i uperio ga u pravcu kamere koja je bila verovatno na nekih 10, do 15 metara, koja je ispred sebe trebalo da ima pleksi zaštitu, da meci ne polete ka njima", izjavio je u emisiji N1 Studio Live Slaviša Ivanović,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.