Izvor: Luftika.rs, 22.Okt.2021, 10:19

Glumac Alek Boldvin ubio direktorku fotografije i ranio režisera tokom snimanja filma

Glumac Alek Boldvin (68) je na snimanju filma u Novom Meksiku ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu ispalivši metak iz pištolja rekvizita.
Incident se dogodio na snimanju filma „Rust“, piše u saopštenju kancelarije šerifa okruga Santa Fe.
„Kancelarija šerifa potvrđuje da su dve osobe upucane na snimanju filma ‘Rust’. Direktorka fotografije Halina Hačins (42) i reditelj Džoel Souza (48), ustreljeni su kad je metak iz rekvizita >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ispalio producent i glumac Alek Boldvin (68)“, piše u saopštenju.
U toku su razgovori policije s članovima filmske ekipe kako bi se utvrdilo kako su dve osobe upucane tokom snimanja.
„Pokušavamo da utvrdimo koja vrsta projektila je korišćena“, rekao je portparol policije Huan Rios. Prema njegovim rečima, kancelarija šarifa nije podnela prijave protiv bilo koga u vezi sa pucnjavom.
Hačins je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta Nju Meksiko, gde je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar, prenosi N1.
BREAKING: A distraught Alec Baldwin, after he accidentally shot & killed the cinematographer on the set of his new movie, & wounded the writer-director. How on earth could this have happened?
Pics: Jim Weber ⁦@thenewmexican⁩ pic.twitter.com/xrvcheLaCK
— Piers Morgan (@piersmorgan) October 22, 2021

Bokser sa 2 pajtosa pucao iz sačmare u mladu medvedicu u zimskom snu pa završio u komi

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se porodica Brendona Lija nakon nesrećnog slučaja Aleka Boldvina

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2021

Glumac Alek Boldvin je slučajno na setu tokom snimanja filma "Rust" usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, a ranio reditelja Džoela Souzu iz replike pištolja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Reditelj koga je upucao Alek Boldvin pušten iz bolnice

Izvor: B92, 22.Okt.2021

Reditelj Džoel Souza otpušten je iz bolnice nakon što ga je na snimanju filma "Rust" ranio glumac Alek Boldvin, prenose strani mediji, a glumica Frensis Fišer je potvrdila vest na društvenoj mreži Tviter...Voditeljka Kejt Garavej je u emisiji "Good Morning Britain" ispričala da za sada nisu poznati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.