Geteborg: Nekoliko teško povređenih u eksploziji auta

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geteborg: Nekoliko teško povređenih u eksploziji auta

STOKHOLM - Nekoliko osoba je teško povređeno u eksploziji automobila u centru Geteborga, drugog po veličini švedskog grada, saopštili su policija i spasilačka služba. U autu je u trenutku eksplozije bilo petoro ljudi, javio je AP. Eksplozija se dogodila u kvartu Torsland. Auto je nakon eksplozije bio potpuno uništen, rekao je portparol spasilačke službe Bose Anderson, prenosi AP. Uzrok eksplozije još nije poznat, kao ni drugi detalji o incidentu, a istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Eksploziji auta sa petoro ljudi u centru Geteborga, jedna osoba stradala

Izvor: Blic, 13.Jun.2015, 08:02

Jedna osoba je poginula, dok je više njih ozbiljno povređeno u eksploziji automobila u centru Geteborga, na jugozapadu Švedske, saopštili su rano jutros švedska policija i spasilačka služba...U autu je u trenutku eksplozije bilo petoro ljudi, među kojima i jedno dete, koje je teže povređeno,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.