Gašić: Kobre su brata premijera pratile do kuće!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Kobre su brata premijera pratile do kuće!

- To je obezbeđenje premijera Srbije koje se Andrejem pošlo do kuće premijerovog oca i majke, ne kao obezbeđenje, već kao pratnja, da ne bi zbog te situacije prekjuče (Parade ponosa) došlo do toga (incidenta) - kaže ministar odbrane Srbije

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da vojna policija i VBA istražuju incident u kom je brat premijera Srbije pretučen tokom Parade ponosa u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Gašić je rekao i da su pripadnici Kobri koji su u tom trenutku bili sa Andrejem Vučićem obezbeđenje premijera Srbije i da su mu samo pravili društvo.

Printskrin: Youtube/N1

- Vojna policija i vojno-bezbednosna agencija rade na raščišćavanju tog nemilog događaja i dok je istraga u toku ne želim o tome da dajem informacije – rekao je Gašić.

On je dodao da su Kobre, koje su bile u pratnji brata srpskog premijera zapravo obezbeđenje Aleksandra Vučića.

- To je obezbeđenje premijera Srbije koje se Andrejem pošlo do kuće premijerovog oca i majke, ne kao obezbeđenje, već kao pratnja, da ne bi zbog te situacije prekjuče (Parade ponosa) došlo do toga (incidenta), a došlo je do toga – rekao je Gašić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.