GOTOVO JE: Doneta odluka na suđenju Rajanu Gigsu za napad na bivšu devojku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 16:48

GOTOVO JE: Doneta odluka na suđenju Rajanu Gigsu za napad na bivšu devojku

Sve se dogodilo pre tri godine.

Nekadašnji fudbaler Rajan Gigs neće ići na ponovljeno suđenje zbog optužbi za napad na bivšu devojku, objavili su danas britanski mediji. Sudija Hilari Manlej proglasila je bivšeg fudbalera nevinim po sve tri tačke optužnice.

Velšanin je optužen da je napao i povredio tadašnju djevojku Kejt Grevil u svom domu u Mančesteru 1. septembra 2020. godine, a optužen je i da je tokom istog incidenta napao njenu mlađu sestru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Emu.

Osim toga, bivši as Mančester junajteda, koji će u novembru napuniti 50 godina, optužen je za "kontrolu i prisilno ponašanje" prema svojoj bivšoj devojci između avgusta 2017. i septembra 2020. godine.

Nekadašnji fudbaler danas nije bio na sudu jer se sudija složio da ne mora biti prisutan. Gigsov advokat rekao je da je njegov klijent "duboko odahnuo što je slučaj konačno došao kraju nakon gotovo tri godine borbe da opere svoje ime".
Pogledaj vesti o: Incident,   Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.