Izvor: Pančevac-online.com, 01.Apr.2023, 15:55

GORI AUTOMOBIL NA PUTU NIŠ-DOLJEVCI: Stanje učesnika još uvek nije poznato VIDEO

Danas je na auto-putu Niš-Doljevac došlo do incidenta kada se zapalio automobil. Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica 192.rs, automobil se nalazi u zaustavnoj traci, a veliki oblak dima nadvio se nad putem. U zaustavnoj traci nalazi se još jedno vozilo, međutim, nije poznato da li je incidentu prethodila saobraćajna nezgoda. […] The post GORI AUTOMOBIL NA PUTU NIŠ-DOLJEVCI: Stanje učesnika još uvek nije poznato VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

OGROMAN OBLAK DIMA U VAZDUHU: Gori automobil na putu Niš-Doljevac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023

U zaustavnoj traci nalazi se još jedno vozilo..Danas je na auto-putu Niš-Doljevac došlo do incidenta kada se zapalio automobil...Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica 192.rs, automobil se nalazi u zaustavnoj traci, a veliki oblak dima nadvio se nad putem. , međutim, nije poznato...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.