GAĐALA JE MAJKU ŠOLJAMA I PIKSLOM! Šok u domu Kulića, morala da interveniše policija - Oglasio se ON!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 17:45

"GAĐALA JE MAJKU ŠOLJAMA I PIKSLOM!" Šok u domu Kulića, morala da interveniše policija - Oglasio se ON!

Ovo je prethodilo incidentu?

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica već nekoliko dana se javno prepucavaju na mrežama, iznoseći sav prljav veš iz svoje veze, a Bebica je danas u gostovanju na Informer televiziji izneo niz jezivih detalja iz doma Kulića, u kojem je i sam proveo dve godine.

Kako je rekao, u porodičnoj kući u Nišu dolazilo je do ozbiljnih scena i problema, navodno zbog Miljaninog kockanja.

Kako dalje Macanović tvrdi, Kulićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zbog problema sa kockom umela da bude agresivna, pa je kako kaže, intervenisala i policija.

- Prestala je sa kockom na 15 dana, ali mi je Marija javila da se opet vratila na staro. Dobila je 800.000 i sve uplatila u humanitarne svrhe. To Marija nikada ne bi uradila. Miljana uđe u svoju crvenu fazu zbog kazina i kocke. Kad joj ne damo pare, lomi telefone, štipa nas, čupa, dok je to ne prođe ili dok ne uzme novac. Uvek nađe način. Ode i ostavi telefon u zalagaonicu. Uvek nađe rešenje, ali tu je konstantno neka tenzija i svađa, incidenti. Dva puta se desilo da je dolazila policija, Mariju je gađala. Marija pozove policiju, gađala je šoljom, polila je kafom, pikslom je gađala - rekao je Nenad Macanović na Tv Informer.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.