Flašom na predsedavajućeg Skupštine (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Mar.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flašom na predsedavajućeg Skupštine (VIDEO)

U javnosti se pojavio snimak skorašnjeg incidenta u Skupštini opštine Prnjavor. Posle serije psovki jedva izbegnut fizički obračun odbornika flašama i čašama

Foto: YouTube

Nezavisni odbornik Branko Šikanić izazvao je buru na sednici, a ozbiljniji incident tada je sprečio Brane Žunić (PDP).

Na toj sednici čuo se i “arsenal” pogrdnih reči kao što su magarci, majmuni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << okoreli lopovi, sektaši, psovanje Boga i majke.

To je na račun svojih dojučerašnjih kolega, odbornika i funkcionera vladajuće SDS, izrekao sada već bivši član te partije Branko Šikanić, lekar specijalista u prnjavorskom Domu zdravlja, prenosi ATV.

Netrpeljivost je dostigla vrhunac u “gluvo doba” noći, pred ponoć, kada je, posle psovki i pretnji, uvrtanja mikrofona i udaranja flašom po stolu, u rukama Šikanića sevnula i razbijena čaša. On je ipak izabrao flašu punu vode i krenuo da sa govornice “skine” predsedavajućeg skupštine Borka Lukanovića (SDS).

“Sedi dole, magarac jedan, …. ti sunce!… Šta nećeš, da siđeš”, grmeo je razbesneli Šikanić koji, otkako je pre više meseci isključen iz SDS, sada nastupa kao opozicioni nezavisni odbornik.

Srećom, on ipak nije uspeo da pogodi flašom prvog čoveka prnjavorskog parlamenta. Uhvatio ga je za telo i sprečio Brane Žunić, odbornik PDP-a.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.