Ferstapen u senci Džouvog incidenta najbrži na trećem treningu

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 18:54

Ferstapen u senci Džouvog incidenta najbrži na trećem treningu

Vozač Red Bula Maks Verstapen bio je najbrži na današnjem trećem treningu uoči kvalifikacija za trku Formule 1 za Veliku nagradu Saudijske Arabije.

Trostruki uzastopni svetski šampion ostvario je rezultat od 1:28,412 minuta.

Drugi je bio Šarl Lekler iz Ferarija sa 0,196 sekundi zaostatka, a treći Serhio Peres iz Red Bula sa 0,494 sekunde zaostatka.

Vozač Mercedesa Džordž Rasel zauzeo je četvrto mesto, peti je bio Lando Noris iz Meklarena, a šesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sedmo mesto zauzeli su vozači Aston Martina Fernando Alonso i Lens Strol.

Vozač Meklarena Oskar Pjastri bio je osmi, deveto mesto zauzeo je Luis Hamilton iz Mercedesa, a 10. je bio mladi Oliver Berman, koji je u Ferariju zamenio Karlosa Sainca, koji je danas operisan zbog upale slepog creva.

Kvalifikacije su na programu od 18 časova, a trka za Veliku nagradu Saudijske Arabije vozi se u subotu od 18 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VN SAUDIJSKE ARABIJE: Nema iznenađenja - Ferštapen prvi u kvalifikacijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024

Iza njega je prvi vozač Ferarija...Holandski vozač Formule 1, Maks Ferštapen osvojio je pol poziciju u kvalifikacijama za Veliku nagradu Saudijske Arabije...Holanđanin je odvezao najbrži krug sa vremenom od 1:27.472, čime jezavršio ispred Šarla Leklera (Ferari), koji je bio sporiji za 0.319...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.