Fanovi prekinuli nastup benda Iron Maiden

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi prekinuli nastup benda "Iron Maiden"

Jedan od najpopularnijih hevi metal sastava, “Iron Maiden”, bio je primoran da prekine koncert u nedelju u Rio de Žaneiru nakon što su fanovi srušili zaštitnu ogradu.

Incident se dogodio na samom početku koncerta kada je bend izvodio uvodnu numeru "Satellite 15... The Final Frontier”, a pevač Brus Dikinson prekinuo je nastup kada je video da je masa polomila zaštitnu ogradu ispred bine.

- Hej ljudi, molim vas smirite se! Neka svako pođe korak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << unazad. Ograda je polomljena i može da bude opasno. Ne želimo da neko bude povređen - poručio je Dikinson sa bine.

On je objasnio publici da će bend napraviti kratku pauzu dok se ne sredi situacija, a zatim će koncert ponovo početi.

Nakon dvadeset minuta pauze, Brus je izašao na pozornicu i obavestio masu da je nastup otkazan. Poručio je i da svi sačuvaju ulaznice jer će sa njima moći da uđu na koncert sledeće večeri ili da uzmu novac nazad.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.