FOTO: Preti bombom zbog poternice? (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Preti bombom zbog poternice? (FOTO)

Z. B. (54) prvo izazvao incident kada je otišao da izvadi vozačku dozvolu, a sada sedi na terasi svoje kuće u naselju Čavić i preti da će da aktivira eksplozivnu napravu ŠABAC – Muškarac Z. B. (54) preti bombom na terasi svoje privatne kuće u naselju Čavić u Šapcu. Kako saznajemo, on je u prepodnevnim satima izazvao incident u policijskoj stanici u Vladimircima, gde je otišao da izvadi vozačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dozvolu. Naime, službenica koja radi na prijemu dokumenata, kada je u sistem ukucala njegovo ime, otkrila je da za njim postoji sudska potera. - Čovek je pobesneo i u istom momentu iz džepa izvadio bombu preteći da će je aktivirati ako neko samo pokuša da mu priđe. Seo je u auto i brzo se odvezao U nepoznatom pravcu – priča naš izvor iz istrage. – Kasnije se ispostavilo da je otišao u svoju kuću u Pocerskoj ulici u naselju Čavić. PROČITAJTE JOŠ - Pretio bombom, predao se posle 12 sati Čovek na sebi ima crvenu majicu i smeđe kratke pantalone. Proćelav je i izdaleka bi se moglo zaključiti da je srednjih godina. Kako saznajemo, on je na terasi od 15.30 časova, a navodno, u kući sa njim je njegova teško obolela majka. Za sada niko sa sigurnošću ne može da kaže da li mu je u ruci zaista bomba, pa je ulicu blokirala policija.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U ŠAPCU: Muškarac za kojim je izdata potera, PRETI DA ĆE SE UBITI RUČNOM BOMBOM!

Izvor: RTV Pink, 28.Jun.2018

Z. B. (54) prvo izazvao incident kada je otišao da izvadi vozačku dozvolu, a sada stoji na terasi svoje kuće u naselju Čavić i preti da će da aktivira eksplozivnu napravu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.