FOTO: Predao bombu policiji, preti da će se ubiti skokom sa terase

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Predao bombu policiji, preti da će se ubiti skokom sa terase

Z. B. (54) prvo izazvao incident kada je otišao da izvadi vozačku dozvolu, a zatim je pretio da će aktivirati bombu na terasi svoje kuće. U međuvremenu je predao eksplozivnu napravu, ali preti da će skočiti sa terase ŠABAC – Zoran Bogićević (54) pretio je bombom na terasi svoje privatne kuće u naselju Čavić u Šapcu. U međuvremenu predao bombu, koju su policajci preuzeli i uverili da je prava. Ali je posle zapretio da će skočiti sa sprata kuće.- Dao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je punomoćje advokatu i bombu je predao, što je najvažnije. Ali, oblepljena je selotejpom, tako da nije baš toliko daleko bio spreman da ode kao što je to predstavio - kaže naš izvor iz policije.Bogićević je i dalje tražio da se izbrišu poternice i potrage, ali su dela za koja je odgovarao ili prekršajna ili se radi o neplaćenim kaznama. Kako saznajemo, on je u prepodnevnim satima izazvao incident u policijskoj stanici u Vladimircima, gde je otišao da izvadi vozačku dozvolu. Naime, službenica koja radi na prijemu dokumenata, kada je u sistem ukucala njegovo ime, otkrila je da za njim postoji sudska potera. - Čovek je pobesneo i u istom momentu iz džepa izvadio bombu preteći da će je aktivirati ako neko samo pokuša da mu priđe. Seo je u auto i brzo se odvezao U nepoznatom pravcu – priča naš izvor iz istrage. – Kasnije se ispostavilo da je otišao u svoju kuću u Pocerskoj ulici u naselju Čavić. PROČITAJTE JOŠ - Pretio bombom, predao se posle 12 sati Kako nezvanično saznajemo, on je na terasi od 15.30 časova, a navodno, u kući sa njim je njegova teško obolela majka. Policija je blokirala okolne ulice.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMATIČAN VELEOBRT u Šapcu: Predao bombu policiji, preti da će se UBITI SKOKOM S TERASE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2018

Kako se saznaje, on je u prepodnevnim satima izazvao incident u policijskoj stanici u Vladimircima..Z.B. pretio je bombom na terasi svoje privatne kuće u naselju Čavić u Šapcu...Pročitajte i:..U međuvremenu predao bombu, koju su policajci preuzeli i uverili da je prava. Ali je posle zapretio da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.