(FOTO) Posle incidenta sa makazama i prijave policiji: Nemanja Bjelica se PRVI PUT pojavio u javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 14:13

(FOTO) Posle incidenta sa makazama i prijave policiji: Nemanja Bjelica se PRVI PUT pojavio u javnosti

Došao je na sahranu legendarnog Dejana Milojevića.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je nedavno bio u centru pažnje zbog skandala sa Nikolom Petkovićem.

Petković je napao Bjelicu u jednoj dečijoj igraonici, a u vestima o incidentu pominjale su se i makaze kao predmet kojim se koristio.

– Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3. februara 2024. godine u dečjoj igraonici u TC Galerija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece Nemanja Bjelica neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju – stajalo je u saopštenju Nemanje Bjelice.

Sad se slavni košarkaš pojavio na sahrani Dejana Milojevića i to je prvo njegovo pojavljivanje u javnosti posle incidenta.

Došao je da oda poštu legendi srpske košarke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.