F1 - Maraton u Bahreinu pripao Hamiltonu, sve misli uz Grožana! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 20:45

F1 - Maraton u Bahreinu pripao Hamiltonu, sve misli uz Grožana! (video)

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina, koji je obeležio veliki incident kada se zapalio bolid Hasa Romana Grožana.

Trka se završila iza bezbednosnog vozila, pošto se tri kruga pre kraja zapalio bolid Rejsing Pointa Serhija Peresa, koji je u tim trenucima bio treći.

Sedmostruki svetski prvak Hamilton ostvario je 95. pobedu u karijeri, a 11. u sezoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Drugo mesto zauzeo je vozač Red Bula Maks Verstapen, a treći je bio njegov timski kolega Aleksandar Albon.

Trku je obeležio veliki incident u prvom krugu kada je vozač Hasa Roman Grožan udario u zaštitnu ogradu. Njegov bolid se zapalio, a Fracuz je uspeo da se izađe iz plamena i prema prvim informacijama, prošao je sa lakšim opekotinama ruku i nogu i slomljenim rebrima.

Trka je bila prekinuta sat i po vremena, dok redari nisu popravili ogradu i očistili stazu.

Naredna trka u šampionatu vozi se naredne nedelje za Veliku nagradu Šakira koja se vozi takođe u Bahreinu.

Grosjean’s car literally ripped in half and burst into flames, the worst crash I’ve ever seen in 15+ years of watching F1, thank god he’s okay #BahrainGP pic.twitter.com/VZOWRucyQk

— Lord Insecurity (@americaneedshim) November 29, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vest dana - Grožan je u redu! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 00:56

Kakav dan za francuskog vozača...Danas smo bili svedoci maratonske F1 trke, Velika nagrada Bahreina je trajala duže od predviđenog zbog velikih incidenata koji su krenuli od samog početka trke...Lusi Hamilton je dobio novu trku, dvojac Red Bula je bio odmah iza, ali oči javnosti su bile uperene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.