Epilog incidenta  Voriorsi suspendovali manjinskog vlasnika VIDEO

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epilog incidenta " Voriorsi suspendovali manjinskog vlasnika VIDEO

Golden Stejt Voriorsi suspendovali su manjinskog vlasnika te franšize Marka Stivensa zbog odgurivanja Kajla Laurija.

Stivens je, tokom treće utakmice finala protiv Toronto Reptorsa, ušao u fizički obračun sa plejmejkerom suparničkog tabora.

Lauri se, tokom četvrte četvrtine, bacio u publiku jureći loptu koja je odlazila u aut, a onda ga je čovek za kojeg se mislilo da je običan navijač odgurnuo.

"Nije imao nikakav razlog da me pipne. Bio je udaljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od mene dva mesta, a i opsovao me je. U našoj ligi nema mesta za ljude kao što je on", rekao je Lauri o incidentu.

Voriorsi su bili efikasni po pitanju kažnjavanja svog manjinskog vlasnika.

"Ponašanje gospodina Stivensa prošle večeri ne predstavlja sliku koju mi pokušavamo da prikažemo kao organizacija. Veoma smo razočarani njegovom reakcijom i, ujedno i u njegovo ime, izvinjavamo se Kajlu Lauriju i Torontu", navodi se u saopštenju.

Stivens je suspendovan do kraja ove sezone i neće moći da prisustvuje utakmicama finala, a moguće su i dodatne sankcije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Voriorsi suspendovali manjinskog vlasnika

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2019

Golden Stejt Voriorsi suspendovali su manjinskog vlasnika te franšize Marka Stivensa zbog odgurivanja Kajla Laurija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.