Izvor: RTS, 08.Maj.2021, 11:02

Eksplozije u kafićima navijača pred derbi Ajaksa i Fejenorda

U eksploziji, kako se pretpostavlja pirotehničkih sredstava, razbijen je prozor na kafiću u Amsterdamu gde se okupljaju navijači holandskog fudbalskog kluba Ajaks. Incident se dogodio dan nakon što je slična eksplozija oštetila kafić u Roterdamu gde se okupljaju navijači rivalskog Fejenorda.
Niko nije povređen u oba incidenta, koji su se dogodili pre nedeljnog duela između Ajaksa i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Fejenorda, preneo je AP.

Navijačima neće biti dozvoljeno da budu na stadionu zbog restriktivnih mera protiv korona virusa.
Policija Amsterdama je rekla da istražuje incident u Vak vest kafeu, a zasad je uhapšen mladić (21) iz glavnog grada Holandije, koji je osumnjičen za niz sličnih eksplozija u Roterdamu, uključujući i dva kafića gde se skupljaju fanovi Fejenorda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Napadnut kafić navijača Ajaksa pre derbija

Izvor: B92, 08.Maj.2021

U eksploziji, kako se pretpostavlja pirotehničkih sredstava, razbijen je prozor na kafiću u Amsterdamu gde se okupljaju navijači Ajaksa, preneo je AP...Incident se dogodio dan nakon što je slična eksplozija oštetila kafić u Roterdamu gde se okupljaju navijači rivalskog Fejenorda...Niko nije povređen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.