Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2020, 11:45

Eksplozija ispred zgrade RTS-a – jedna osoba poginula, dve teško povređene

Ispred zgrade RTS-a u Aberdarevoj ulici u Beogradu jutros oko 9.45 časova došlo je do eksplozije, a prilikom incidenta jedna osoba je poginula.
Osim nesrećnog čoveka koji je na mestu izgubio život, povređene su još dve osobe, od kojih je jedna prevezena u Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.
Izvor Telegrafa.rs navodi da je do eksplozije došlo kada su radnici nosili plinske boce.
RTS javlja de su radnici radili na rekonstruciji instalacija.
Od siline detonacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na obližnoj zgradi su popucala stakla, jedan deo zgrade a oštećeno je i nekoliko parkiranih automobila.
Na lice mesta su se uputili policija, vatrogasci i Hitna pomoć.
Jelisaveta (92) održala lekciju RTS-u, u studiju je zavladao muk, a njene reči postale su hit (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

RTS: Jedna osoba poginula u eksploziji u centru Beograda, dve teže povredjene

Izvor: Beta, 04.Dec.2020

U centru Beograda nešto pre 10 časova danas došlo je do eksplozije u kojoj je jedna osoba poginula a dve su teško povredjene, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS).Kako je rečeno agenciji Beta u službi beogradske Hitne pomoći, jedna povredjena osoba prevezena je u odeljenje za reanimaciju Urgentnog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.