Edita Aradinović o sukobu sa Milošem i Filipom: Sve ću ispričati policiji!

Izvor: Svet plus, 01.Okt.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edita Aradinović o sukobu sa Milošem i Filipom: Sve ću ispričati policiji!

Vlasnici studija Filip Miletić i Miloš Roganović su prilikom davanja izjave upitani da li postoji neko sa kim nisu u dobrim odnosima, na šta su oni odgovorili da su u sukobu jedino sa Editom. Edita Aradinović o sukobu sa Milošem i Filipom: Sve ću ispričati policiji! 

Edita Aradinović uskoro bi mogla da bude pozvana u policiju na saslušanje povodom incidenta koji se dogodio u subotu, 28. septembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kada je na studio produkcijske kuće FM play bačena bomba, a pevačica navodi da će, ukoliko dođe do toga, policiji ispričati sve detalje sukoba sa poznatim estradnim dvojcem.

Vlasnici studija Filip Miletić i Miloš Roganović su prilikom davanja izjave upitani da li postoji neko sa kim nisu u dobrim odnosima, na šta su oni odgovorili da su u sukobu jedino sa Editom Aradinović, zbog čega bi policija uskoro mogla da kontaktira pevačicu i pozove je na saslušanje.

"Niko me nije zvao. Nisam bila na saslušanju, nemam komentar za sada." - rekla je Edita ovim povodom za Blic.

Ona se zatim u izjavi za "Pink.rs" osvrnula na detalje, te navela da prema Filipu i Milošu ima dug, budući da je prekršila ugovor koji je imala sa njima, o čemu se pisalo prethodnih godina.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Edita progovorila o sukobu sa Filipom i Milošem, pa otkrila detalje koje će sve šokirati!

Izvor: Scandal.rs, 01.Okt.2019

Edita Aradinović uskoro bi mogla da bude pozvana u policiju na saslušanje povodom incidenta koji se dogodio u subotu, 28. septembra, kada je na studio produkcijske kuće FM play bačena bomba, a pevačica navodi da će, ukoliko dođe do toga, policiji ispričati sve detalje sukoba sa poznatim estradnim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.