EVO U KAKVOM JE STANJU MLADIĆ IZBODEN U NOVOM PAZARU Hitno je prevezen u bolnicu i operisan, napadač i dalje u BEKSTVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 01:53

EVO U KAKVOM JE STANJU MLADIĆ IZBODEN U NOVOM PAZARU Hitno je prevezen u bolnicu i operisan, napadač i dalje u BEKSTVU

Mladić ima tri ubodne rane
Mladić koji je u krvavom obračunu u Novom Pazaru zadobio teške telesne povrede, hospitalizovan je u bolnici u ovom gradu.
- Pacijent je primljen kao hitan slučaj zbog povreda zadobijenih u tuči. Pregledom su utvrđene dve ubodne rane na levoj nadlaktici i još jedna ubodna rana grudnog koša.
Urađena je dijagnostika i pacijent se sprema za hitnu hiruršku intervenciju. Za sada je u stabilnom stanju, potvrđeno je za RINU u novopazarskoj bolnici.
Do incidenta je došlo u Ulici Veljka Vlahovića, a prema poslednjim informacijama sa terena napadač je u bekstvu i policija za njom intenzivno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladić teško povrijeđen, napadač u bekstvu (video)

Izvor: SandzakPress.net, 22.Mar.2024

Dvadesetogodišnji mladić, povrijeđen je u Novom Pazaru i hitno je prebačen na hirurško odeljenje.  Načelnik hirurškog odeljenja u Novom Pazaru, Kemal Brničanin, potvrdio je za A1 da je mladić primljen sa tri ubodne rane. Policija je na mestu događaja u Novom Pazaru, gde je dvadesetogodišnji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.