Džejk Gilenhal i Majkl Penja svedoci uličnog obračuna

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejk Gilenhal i Majkl Penja svedoci uličnog obračuna

Džejk Gilenhal i Majkl Penja iz prve ruke iskusili su obračun dve bande u pucnjavi na ulicama Los Anđelesa.

Dvojica glumaca vozili su se policijskim kolima kada su imali priliku da uživo posmatraju obračun uličnih bandi.

Gilenhal i Penja su inače krenuli u obilzak sa policajcima u okviru istraživanja za novi film "End of Watch", koji inače govori o partnerstvu dvojice policajaca.

U incidentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << niko nije uhapšen, ali je jedan od učesnika u pucanjavi ranjen i prebačen u bolnicu.

Glumci su ostali na licu mesta i nakon pucnjave kako bi posmatrali kako se radi uviđaj nakon zločina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOLIVUDSKI GLUMCI USRED ORUŽANOG OBRAČUNA

Izvor: Kurir, 15.Jul.2011, 15:04

LOS ANĐELES - Holivudski glumci Džejk Džilenhol i Majkl Penja bili su svedoci prave ulične pucnjave...Glumci, koji su se u četvrtak vozili policijskim kolima tokom jedne patrole ulicama Los Anđelesa, imali su priliku da iz prve ruke vide obračun bandi...Džilenhol i Penja, inače, istražuju način...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.