Dvoje ubijenih u pucnjavi na koledžu u Mičigenu, napadač u bekstvu

Izvor: VOA, 02.Mar.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje ubijenih u pucnjavi na koledžu u Mičigenu, napadač u bekstvu

Devetnaestogodišnji muškarac otvorio je vatru na kampusu univerziteta u severnoj državi Mičigen i ubio najmanje dvoje ljudi, saopštila je policija univerziteta. Veruje se da je incident na univerzitetu Central Mičigen počeo zbog neke "unutrašnje situacije" a kako je saopšteno, žrtve nisu studenti.  Osumnjičeni napadač nije uhapšen i smatra se "naoružanim i opasnim", saopštila je policija. Pucnjava se odigrala u vreme žestoke debate u SAD o oružju, posle prošlomesečnog masakra u srednjoj školi u Floridi.  

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Priveden osumnjičeni za pucnjavu na univerzitetu u Mičigenu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2018, 10:29

Student osumnjičen da je ubio roditelje u studentskom domu na Univerzitetu Centralni Mičigen a zatim pobegao sa kampusa je uhapšen, saopštenila je uprava univerziteta...Na vebsajtu hitne službe Univerziteta Central Mičigen navodi se da je Džejms Erik Dejvis mlađi uhapšen danas bez incidenta...On...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.