Dva lančana sudara u Bugarskoj: Povređeno 30 ljudi, među kojima i dvoje dece iz Srbije

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva lančana sudara u Bugarskoj: Povređeno 30 ljudi, među kojima i dvoje dece iz Srbije

Najmanje 30 osoba, među kojima ima državljana Srbije, povređeno je u lančanom sudaru na trakijskom auto-putu u Bugarskoj. Najmanje jedna osoba je u kritičnom stanju.

U Bugarskoj su se danas dogodila dva lančana sudara u kojima je povređeno više od 30 osoba.



Prvi incident se dogodio jutros, 44 kilometra od Sofije, dok se drugi udes desio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << samo pola sata kasnije, ali u suprotnoj kolovoznoj traci, prenose bugarski mediji.

Prema navodima lokalnih medija, u udesu je povređeno i nekoliko državljana Srbije među kojima i dvoje dece starosti 16 i dve godine. Prema nezvaničnim informacijama, oni su zadobili teške povrede.

Jedan od uzroka prve nesreće mogla bi da bude magla, dok je za drugi incident najverovatnije kriv vozač. Umesto da gleda na put, on je najverovatnije posmatrao posledice prvog udesa.



Povređeni su prebačeni u najbliže bolnice ambulantnim i privatnim vozilima.

Zbog ovih incidenata došlo je do zastoja u saobraćaju koji su trajali duže od sat vremena. Trakijski auto-put povezuje bugarsku prestonicu Sofiju sa Burgasom na obali Crnog mora.

(Telegraf.rs / agencije)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca iz Srbije povređena u sudaru u Bugarskoj?

Izvor: Mondo, 05.Jul.2017

U Bugarskoj su se danas dogodila dva lančana sudara u kojima je povređeno više od 30 osoba. Prema navodima medija u udesu je povređeno i nekoliko državljana Srbije, među kojima i dvoje dece...Foto: Youtube/Screenshot..Kako prenose bugarski mediji, prvi incident se dogodio jutros 44 kilometara od...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.