Izvor: B92, 21.Okt.2009, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva incidenta u novosadskim školama

Novi Sad -- Dva slučaja vršnjačkog nasilja u Novom Sadu. Jedan osnovac druga je posekao nožem, a srednjoškolac je dobio potres mozga od udarca.

Koškanje dvojice učenika osmog razreda Osnovne škole "Dositej Obradović" završilo se tako što je jedan od njih nožem posekao lice svog druga iz odeljenja. Njemu je služba hitne pomoći sanirala povredu i on nije zadržan u bolnici.

U Gimnaziji "Svetozar Marković" šesnaestogodišnji đak drugog razreda udario je druga iz odeljenja i polomio mu jagodičnu kost i izazvao potres mozga. Povređeni je zadržan u Dečjoj bolnici na lečenju.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuče u novosadskim školama, dvoje povređeno

Izvor: Mondo, 21.Okt.2009

Dva učenika povređena su u tučama u dve novosadske škole u sredu, a jedan od njih zadržan je u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

Nastavak na Mondo...

Dvoje povređenih u tuči đaka

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2009

Dva učenika povređena su u tučama u dve novosadske škole, a jedan od njih zadržan je u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu. U sukobu dva učenika drugog razreda gimnazije "Svetozar Marković" jedan dečak je zadobio potres mozga i polomljena mu je jagodična kost zbog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.