Drama na rekreativnoj nastavi: Na sedmogodišnju devojčicu pao barski sto, zadobila TEŠKE povrede glave

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na rekreativnoj nastavi: Na sedmogodišnju devojčicu pao barski sto, zadobila TEŠKE povrede glave

Incident u poznatom vrnjačkom hotelu

U nesvakidašnjem incidentu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u ponedeljak uveče u poznatom vrnjačkom hotelu "Breza" povređena je sedmogodišnja devojčica iz Beograda!

Pročitajte i:

Reč je o učenici Osnovne škole "Vuk Karadžić" sa opštine Stari grad čiji đaci u Vrnjačkoj Banji borave na rekreativnoj nastavi.

Devojčica je navodno povređena kad je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nju u prostoru za zabavu mališana pao barski sto. Tom prilikom, prema nezvaničnim informacijama, zadobila je potres mozga i povrede glave.

Posle ukazane pomoći devojčica je prebačena u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu i ne nalazi se u životnoj opasnosti, a nadležni organi utvrđuju okolnosti pod kojima se ovaj incident dogodio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U HOTELU: Barski sto pao na devojčicu (7)

Izvor: Večernje novosti, 17.Apr.2018

U nesvakidašnjem incidentu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u ponedeljak uveče u poznatom vrnjačkom hotelu „Breza“ povređena je sedmogodišnja devojčica iz Beograda VRNjAČKA BANjA - U nesvakidašnjem incidentu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.