Drama na nebu: Kabina se ispunila dimom, avion prinudno sleteo, putnici hitno evakuisani (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Avg.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na nebu: Kabina se ispunila dimom, avion prinudno sleteo, putnici hitno evakuisani (FOTO+VIDEO)

Britanski avion prinudno sleteo u Španiju zbog gustog dima od kog su se gušili putnici Avion Britiš Ervejza, koji je bio na putu za Španiju, prinudno je sleteo u Valensiji nakon što se kabina aviona napunila gustim dimom u kojem su se gušili putnici. Avion je leteo desetak minuta nakon što je dim iz kabine počeo da se širi prema putnicima kojima nije bilo jasno o čemu je reč."Svesni smo incidenta koji uključuje jedan od naših aviona u Valensiji. Uskoro ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << imati više informacija", kazao je portparol avio-kompanije.PROČITAJTE JOŠ - MASAKR U SAD: Broj žrtava u pucnjavi porastao na 22; Tramp traži smrtnu kaznuJedan od putnika izjavio je za medije da nije bilo nikakvog upozorenja niti bilo kakve komunikacije osoblja ili pilota sa putnicima dok se avion prinudno spuštao.Kako su pisali na društvenim mrežama, gušili su se u dimu, a maske za kiseonik nisu padale niti im se iko obraćao sa pojašnjenjem šta se dešava.@matthewbennett pic.twitter.com/JMGH7NQl0u— Miguel J. Galindo (@MJGalindo) August 5, 2019Avion je ranije poleteo iz Londona, a prilikom sletanja u Valensiju putnici su hitno evakuisani. Na sreću, niko nije povređen, ali se iz Britiš Ervejza još nisu oglasili o razlozima incidenta..@British_Airways terrifying experience on flight to Valencia. Felt like horror film. Thankfully everyone safe. Flight filled with smoke and had to be emergency evacuated. #britishairways pic.twitter.com/NT4Gtme9kl— Lucy Brown (@lucyaabrown) August 5, 2019(Klix.ba)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO, VIDEO: Britanski avion prinudno sleteo u Španiju zbog gustog dima

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2019, 07:16

Avion "British Airways" koji je bio na putu za Španiju, prinudno je sleteo u Valensiju nakon što se kabina aviona napunila gustim dimom...Avion je leteo desetak minuta nakon što je dim iz kabine počeo da se širi prema putnicima..."Svesni smo incidenta koji uključuje jedan od naših aviona u Valensiji....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.