Dorćol: Upucan navijač Partizana, napadač u bekstvu

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dorćol: Upucan "navijač Partizana", napadač u bekstvu

Jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se dogodila posle ponoći na Dorćolu. Mediji: Upucan navijač Partizana, "dobro poznat policiji"...

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom centru, a policija radi na rasvetljavanju događaja, rekli su za Tanjug u MUP-u.

Beogradski mediji javili su prethodno da je u incidentu koji se dogodio u ulici Mike Alasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Dorćolu muškarac star oko 30 godina ranjen u noge, a da je napadač pobegao sa lica mesta.

Beogradski list "Alo" javlja da je u pucnjavi upucan je V. K. (34), inače dobro poznat policiji od ranije.

Prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, u njega su ispaljena 3-4 hica i moguće je da su želeli da ga opomenu zbog nečega.

Upucani je osuđen za pokušaj ubistva iz 2008. godine u ulici Strahinjića bana.

On je poznat policiji i po iznudama.

V.K. navodno pripada Kimijevoj grupi navijača Partizana, navodi list.

Pucnjava u Strahinjića Bana

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.