Doktor Majkla Džeksona osuđen na četiri godine zatvora

Izvor: S media, 29.Nov.2011, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Majkla Džeksona osuđen na četiri godine zatvora

Doktor Majkla Džeksona, Konrad Marej, osuđen je danas na maksimalnu kaznu od četiri godine zatvora za ubistvo pop zvezde iz nehata 2009. godine.

"Majkl Džekson nije umro zbog jednog izolovanog događaja ili incidenta. Umro je zbog sveukupnih okolnosti koje se direktno mogu pripisati doktoru Mareju", rekao je sudija Majkl Pastor u sudu u Los Anđelesu, ističući da se osuđeni nimalo ne kaje, javila je agencija Frans >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pres.

Na prodaju krevet u kom je umro Majkl Džekson

Oko 50.000 ljudi na koncertu "Majkl zauvek"

Lekar Majkla Džeksona kriv za ubistvo iz nehata

Sudija je, takođe, kazao da će se na sledećem zasedanju suda u ovom slučaju 23. januara odlučiti o visini iznosa koji će Marej morati da plati na ime odštete deci Majkla Džeksona, zbog izgubljenih prihoda koje je mogao da ostvari od koncerata koji su planirani pre nego što je umro.

Tužioci su ranije zatražili da Marej plati 100 miliona dolara odštete. Majkl Džekson je preminuo 25. juna 2009. od prevelike količine jakog anestetika "propofola", a Marej je 7. novembra proglašen krivim za ubistvo pop zvezde iz nehata.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.