Dok je Amerika u šoku zbog pada aviona: Tramp situaciju prati iz svog golf kluba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok je Amerika u šoku zbog pada aviona: Tramp situaciju prati iz svog golf kluba!

Incident se dogodio sinoć

 Američki predsednik Donald Tramp je obavešten o tome da je muškarac ukrao avion kompanije "Aljaska erlajnsa" bez putnika i uzleteo sa međunarodnog aerodroma Sijetl-Takoma u državi Vašington, a zatim se srušio na obližnje ostrvo, izjavila je portparolka Bele kuće Sara Hakabi Sanders.

Pročitajte i:

Prema njenim rečima, predsednik Tramp prati sitiaciju iz svog golf kluba u Nju Džersiju, gde se trenutno nalazi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Avion je ukrao 29-godišnji muškarac koji je, prema audio snimcima, kontrolorima vazdušnog saobraćaja rekao da ima "mnogo ljudi kojima je stalo do njega", ali da je "emotivno rastrzan".

Zvaničnici su naveli da je muškarac radio kao zemaljsko osoblje na aerodromu, dok je kompanija "Aljaska erlajns" saopštila da je on radio na usmeravanju aviona ka ulazima i na održavanju aviona

, a u pitanju je avion "Q400" koji može da ima i do 78 mesta.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.