Dodik ponudio ostavku: Isprovociran sam, izvinjavam se, svi znaju da sam Zvezdaš

Izvor: BKTV News, 21.Jan.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik ponudio ostavku: Isprovociran sam, izvinjavam se, svi znaju da sam Zvezdaš

Predsednik košarkaškog kluba Igokea iz Aleksandrovca Goran Dodik ponudio je Upravnom odboru kluba ostavku na ovu funkciju zbog incidenta nakon utakmice sa beogradskom Crvenom zvezdom.
Dodik, koji je pokazivao srednji prst navijačima Zvezde, je uputio izvinjenje svima koje je njegovo ponašanje povredilo, uz obrazloženje da je reagovao u afektu, jer je bio isprovociran od male grupe lokalnih navijača, prenose “Nezavisne”.
“Svi koji me poznaju znaju da sam navijač Crvene zvezde i prema ‘Delijama’ se nikad ne bih tako poneo. Bio sam isprovociran ponašanjem male grupe lokalnih navijača, koji su i nakon naše pobede nastavili sa omalovažavanjem naše ekipe”, navodi se u saopštenju.
Igokea je savladala Crvenu zvezdu Telekom sa 80:77, i tako došla vrlo blizu plasmana u Evroligu kao najbolji tim ligaškog dela takmičenja u regionalnoj, ABA ligi.
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Kažnjeni Dodik i Igokea, Spasojević novi predsjednik

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Jan.2013, 14:07

Predsjednik Košarkaškog kluba Igokea Goran Dodik kažnjen je tromjesečnom zabranom ulaska u dvorane na utakmice Jadranske lige dok je klubu izrečena kazna u iznosu od 5.000 evra. Kaznu je izrekao direktor takmičenja Jadranske lige Josip Bilić zbog ponašanja koje je neprimjereno sportskom duhu,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.