Izvor: Luftika.rs, 04.Maj.2023, 11:38

Đak u Obrenovcu vitlao plastičnim pištoljem nakon minuta ćutanja, uhapšen otac

Posledice našeg nemara tek ćemo videti.
Samo dan nakon masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, učenik jedne škole u Obrenovcu pod utiskom dešavanja napravio je neslanu šalu koja je izazvala strah i bojazan kod drugih đaka i zaposlenih, te je na kraju alrmirana i policija.
Prema izveštaju novinara Mladena Mijatovića, jedan od učenika doneo je plastični pištolj u školu, koji je nakon minutra ćutanja izvadio i okrenuo prema drugim učenicima. Policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odmah reagovala.
Incident se dogodio u OŠ „Jefimija“ u centru Obrenovca. Na licu mestu reagovao je školski policajac.
U prvom razgovoru sa razrednom, dežurni nastavnik ostavio je decu nakon minuta ćutanja u učionici na trenutka, kako bi video da li su sva deca ušla na čas.
Dečak sa inicijalima M. D. izvadio je iz ranca plastični pištolj i pokazao ga drugu. Taj drug ga je uzeo, najverovatnije u nameri da ga baci u kantu – kazao je Mijatović.
Zabrinjavajuća situacija odmah je prijavljena policiji, koja je ekspresno reagovala.
– Od njega je pištolj uzeo treći dečak i krenuo da maše njime u učionici. Deca su se uplašila.
Obavešten je razredni i služba Centra za socijalni rad, a jedan od ovih dečaka je predat pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sa roditeljem u Odeljenje za maloletničku delikvenciju radi daljeg postupanja.
Ovo je po meni jedan nestvaran incident. Izuzev straha, povređenih nema – rekao je novinar Pinka Mladen Mijatović.
Uhapšen otac dečaka Policija u Obrenovcu uhapsila je oca maloletnog učenika koji je jutros u Osnovnoj školi „Jefimija“ u Obrenovcu nakon minuta ćutanja izvadio plastični pištolj.
Sa njim je u policiju pošao i sin.
Školski policajac pozvao je policiju, piše Telegraf.
Mrežama kruži fotografija dečaka-ubice sa Vračara, pozira nasmejan dok prstima imitira „pištolje“

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.